Daarom Agile Data Integratie

file 33 daarom
Veel bedrijven laten hun vertrouwde werkwijze en visie op integratiesoftware en -oplossingen varen. De oude generatie oplossingen zijn gebaseerd op een complex geheel van integratielagen die met elke nieuwe functionaliteit complexer en kostbaarder wordt. De vraagstelling verschuift. Organisaties moeten niet meer kijken naar de functionaliteit van hun huidige integratie oplossing. Zij moeten zich afvragen wat daadwerkelijk nodig is om betrouwbare informatie op een slimme en snelle manier aan te leveren, zonder te hoeven denken in restricties.

Agile Data Integratie is een flexibele en schaalbare architectuur voor data-integratie en -federatie. Hierbij wordt één data virtualisatie laag gemaakt die de complexiteit van het openen van onderliggende databronnen verbergt en afhandelt. Analisten verkrijgen de data die ze nodig hebben en houden controle over het proces. De IT-afdeling kan agile data integratie diensten implementeren die direct voor alle applicaties kunnen worden gebruikt.

Enterprise Enabler is het enige product op de markt dat aan alle criteria voldoet om het predicaat “True Agile Integration Software (AIS)” te dragen.

Voordelen:

•Data wordt tot vijf keer sneller aangeleverd.
•Tot 70% besparing op onderhoud en ontwikkelingskosten
•Hogere productiviteit
•Minder risico’s bij het implementeren en het leveren van data

Quant ICT Group biedt een geïntegreerde Integrated Development Environment (IDE) die de volledige behoefte aan Agile data integratie afdekt. Deze IDE voorziet in alle ‘run-time engines’ (services) ten behoeve van design, ontwikkeling, test, deployment en beheer in één omgeving, met de mogelijkheid om alles aan alles te koppelen.

Vraag nu het gratis solution paper bij ons aan “Agile data integratie:van (big)data naar real time informatie” of neem contact met ons op. Quant ICT Group, www.quant-ict.nl, email glenda@quant-ict.nl, tel:088-0882500