Database goes “back to the future”

file 21 back

Hoe zou u het vinden wanneer u gericht en geautomatiseerd, de groeiende informatie behoeftes van IT managers, applicatiebeheerders en helpdeskmanagers kan beantwoorden en daarnaast ook zoveel mogelijk storingen kan voorkomen in plaats van ze te moeten oplossen. Neem uw database back to the future.

Signaleer problemen en informeer DBA’s met proactief event management
Event Management is de ‘radar’ die continu de database monitort voor condities die een negatieve impact op de performance en/of beschikbaarheid kunnen hebben. De juiste medewerkers worden automatisch geinformeerd voordat de situatie kritiek wordt. Maak gebruik van een omvangrijke set voorgedefinieerde rules en uitgebreide set alert functies.

Reis terug in de tijd met data flashback
Heb de mogelijkheid data te bekijken op een specifiek moment in het verleden. ICT professionals kunnen problemen analyseren die minuten, uren of zelfs weken geleden zijn gebeurd. Op deze manier kunnen ze de oorzaak van ongeplande verstoringen achterhalen en maatregelen nemen om herhaling te voorkomen.

Plan op basis van de historie
Leg de historie vast wanneer problemen ontdekt worden. Data uit de Historical Repository geeft inzicht in performance- en opslagdata trends ter ondersteuning van systeem upgrades en/of extra opslagruimte. DBA’s kunnen deze data gebruiken om de instellingen van de rules in Event Management te optimaliseren.

Bekijk de ‘big picture’ en de details met Real Time Diagnostics
Real Time Diagnostics wordt gebruikt om tijdens een storing exact te kunnen bepalen wat er met de database gebeurt. DBA’s kunnen deze data gebruiken om de instellingen van de rules in Event Management te optimaliseren.

Wilt u weten hoe u van uw database een solide basis kan maken? Vraag de whitepaper aan “Uw databases:de zwakste schakel of een solide basis?” via glenda@quant-ict.nl of bel met tel: 088-0882500.