Voorkom Pieken en Dalen

file 53 bergen
Vandaag de dag hebben organisaties te maken met zeer complexe IT systemen en een grote vraag naar de beschikbaarheid van informatie. Eindgebruikers verwachten snelle responstijden en een 100% beschikbaarheid. Zij willen kunnen vertrouwen op de technologie om hun efficiëntie te verbeteren en productiviteit te maximaliseren.

Uitgebreide database monitoring tools voor SAP Sybase zorgen voor betrouwbare gegevens en hoge prestaties en beschikbaarheid.

Als IT professional wil je een helder overzicht en inzicht inzake de gezondheid van de ICT infrastructuur. Met een uitgebreide drill-down wil je de oorzaak van knelpunten achterhalen. Of er nu gewerkt wordt met een datawarehouse applicatie, een database of hoge beschikbaarheid online transactie systemen, Je wilt er zeker van zijn dat de SAP Sybase systemen beschikbaar zijn volgens de overeengekomen SLA.

Wat als je nu met één omgeving meedere databases en operating systems tegelijkertijd kunt beheren en monitoren. Wanneer je Real-time monitoring, event management en historische analyse van de prestaties en het gebruik van uw Sybase ASE Cluster-omgeving eenvoudig inzichtelijk hebt. Dit kan!

    • De event management functie stelt je in staat om direct feedback van prestatieproblemen te krijgen door een uitgebreide alert faciliteit
    • Met de Flashback repository, weet je wat er is gebeurd op korte termijn
    • Wanneer er pieken zijn, wordt de verzamelde informatie weggeschreven naar een lokale repository. Deze blijft hier totdat een aanvraag komt voor rapportage en trendanalyse.
    • Met het uitgebreide monitoring dashboard en de proactieve melding van problemen ben je in staat om snel een diagnose van problemen te stellen waardoor hoge beschikbaarheid gegarandeerd wordt.

Spreekt dit je aan? Quant ICT Group biedt een uitgebreid product suite voor het bewaken en beheren van Sybase Adaptive Server ® Enterprise (ASE), Sybase Replication Server ®, Sybase IQ en bijbehorende besturingssystemen. Voor meer informatie www.quant-ict.nl, glenda@quant-ict.nl, tel: 088-0882500.