Data Integratie

Agile data integratie

Veel bedrijven laten hun vertrouwde werkwijze en visie op integratiesoftware en -oplossingen varen. De oude generatie oplossingen zijn gebaseerd op een complex geheel van integratielagen die met elke nieuwe functionaliteit complexer en kostbaarder wordt. De vraagstelling verschuift. Organisaties moeten niet meer kijken naar de functionaliteit van hun huidige integratie oplossing. Zij moeten zich afvragen wat daadwerkelijk nodig is om betrouwbare informatie op een slimme en snelle manier aan te leveren, zonder te hoeven denken in restricties.

Agile Data Integratie is een flexibele en schaalbare architectuur voor data-integratie en -federatie. Hierbij wordt één data virtualisatie laag gemaakt die de complexiteit van het openen van onderliggende databronnen verbergt en afhandelt. Analisten verkrijgen de data die ze nodig hebben en houden controle over het proces. De IT-afdeling kan agile data integratie diensten implementeren die direct voor alle applicaties kunnen worden gebruikt.

Enterprise Enabler is het enige product op de markt dat aan alle criteria voldoet om het predicaat  – True Agile Integration Software (AIS) –  te dragen.

Voordelen:

– Data wordt tot vijf keer sneller aangeleverd.
– Tot 70% besparing op onderhoud en ontwikkelingskosten
– Hogere productiviteit
– Minder risico’s bij het implementeren en het leveren van data

Quant ICT Group biedt een geïntegreerd Integrated Development Environment (IDE) die de volledige behoefte aan Agile data integratie afdekt. Deze IDE voorziet in alle run-time engines (services) ten behoeve van design, ontwikkeling, test, deployment en beheer in één omgeving, met de mogelijkheid om alles aan alles te koppelen.

Oplossing: Enterprise Enabler

Enterprise Enabler is een 100% metadata gedreven geïntegreerde oplossing die u de beste performance en hoogste kwaliteit op het gebied van data integratie biedt. De bron en bestemming schema’s worden automatisch ontleed en zijn direct bruikbaar door middel van Enterprise Enablers AppComms. Data federatie en virtualisatie voorkomen het gebruik van staging databases en maken het mogelijk om Business Intelligence tools van live data te voorzien uit willekeurige bron systemen.

Voordelen:

– Enorme tijdbesparing in vergelijking met andere integratie oplossingen.
– Hergebruik Enterprise Enabler’s AppComms ten behoeve van andere integraties.
– Real time aanpassingen in AppComms.
– Drag & drop interface.
– Modificaties en updates binnen minuten gerealiseerd.
– Metadata kan visueel worden aangepast.
– Flexibiliteit met Data Integratie en Data Quality assessment.
– Verzorgt EAI, ETL, ESB vanuit één geïntegreerde oplossing.
– Volledige controle over het changemanagementproces van de feitelijke data.
– Volledig schaalbaar van project naar live omgeving.
– Geen ingewikkelde processen waarvoor extra kennis nodig is.