Oracle Database & Middleware

Oracle Database 12C

Oracle Database 12c

Oracle Database 12c introduceert een nieuwe multitenant-architectuur waardoor veel databases snel kunnen worden geconsolideerd en worden beheerd als een cloud service. Oracle Database 12c biedt tevens in-memory gegevensverwerking voor baanbrekende analytische prestaties. Extra database-innovaties leveren een nieuw niveau van efficiëntie, prestaties, beveiliging en beschikbaarheid.

Oracle Database 12c is er in drie edities, waarvan er altijd een bij de behoeften en het budget van uw bedrijf past: Enterprise Edition, Standard Edition en Standard Edition One.

Oracle 12c is een krachtige platform voor klanten die privé database-clouds implementeren en SaaS-leveranciers die op zoek zijn naar de kracht van Oracle Database in een veilig en geïsoleerd multitenant-model. Het biedt uitgebreide functies voor het beheren van de meest veeleisende transactieverwerkingen, big data en werklasten voor datawarehousing. Klanten kunnen kiezen uit een uitgebreide reeks Oracle Database Enterprise Edition-opties zodat gebruikers zich kunnen richten op de bedrijfsvoering en’ prestaties, beveiliging, big data, cloud en verwachtingen op het gebied van beschikbaarheid op serviceniveau.

 Oracle 12C slider

Voordelen Oracle 12c

• De nieuwe multitenant-architectuur maakt een hoger niveau van consolidatie in de cloud mogelijk
• Efficiënte manier meer om gegevens te beheren
• Defense-in-depth databasebeveiliging
• Bescherming tegen serverstoringen, sitestoringen en menselijke fouten
• Schaalbaar met verbeterde Big Data analyse
• Database lifecycle is op een eenvoudige manier te beheren

Oracle Middleware

Oracle Fusion Middleware is een toonaangevende bedrijfsinnovatieplatform voor de onderneming en de cloud. Ondernemingen kunnen er flexibele en intelligente bedrijfstoepassingen mee maken en uitvoeren en IT-efficiency optimaliseren door maximale toepassing van moderne hardware- en softwarearchitecturen.

Oracle Fusion Middleware is de enige middleware die beschikbaar is bij alle leveranciers die een volledige, open en geïntegreerde benadering bieden voor sociale, mobiele en cloudtechnologieën. Het biedt dezelfde efficiency als wanneer u werkt met één strategische partner voor al uw middlewarevereisten en levert het rendement van gecertificeerde integraties met Oracle Database, Oracle Applications en Oracle engineered systemen. Met eersteklas aanbiedingen in elke productlijn stelt Oracle Fusion Middleware u in staat de huidige processen en applicaties van uw bedrijf te maximaliseren en wordt een basis voor innovatie in de toekomst geboden.

Exalogic

Oracle Exalogic Elastic Cloud is ontworpen, geoptimaliseerd en gecertificeerd voor uitvoering van applicaties en technologieën van Oracle en is ideaal voor bedrijfskritische middleware en applicaties van Oracle en andere leveranciers. Het zorgt voor lagere totale gebruikskosten, vermindering van risico´s en ongeëvenaarde niveaus van prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid.

Gegevens integratie

Krijg allesomvattende, continue toegang tot vertrouwde gegevens met sterke prestaties en lage totale eigendomskosten. Oracle Data Integration biedt een complete, open en geïntegreerde oplossing met realtime en bulkgegevensverplaatsing, transformatie, gegevenskwaliteit, gegevensservices en gegevensfederatie.

Business Process management

Oracle BPM Suite geeft de mogelijkheid om bedrijfsprocessen die meerdere systemen, applicaties en functiegroepen overkoepelen met korte ontwikkelcycli en wendbaar te integreren. Het biedt een eersteklas platform voor het ontwerpen en automatiseren van bedrijfsprocessen voor een betere transparantie, meer controle en een uitstekende klantervaring.

Business Intelligence

Oracle biedt de meest complete, open en geïntegreerde oplossing voor business intelligence met een volledig scala aan eersteklas BI-mogelijkheden zoals bedrijfsrapportage, ad hoc query’s en analyse, dashboards en scorecards.

Identity Management

Oracle biedt een compleet identiteitsbeheerplatform dat bedrijven de mogelijkheid geeft om beveiliging te verbeteren, conformiteit af te dwingen, beheerkosten te verlagen en uitmuntende schaalbaarheid te gebruiken met sterk geïntegreerde componenten die de snelheid van implementatie verhogen en zowel gebruikersidentiteitsbeheer als toegangsbeheer vereenvoudigen.

Cloud Application Foundation

Cloud Application Foundation biedt de beste applicatie-infrastructuur voor implementaties van privé- en openbare clouds. Op Oracle WebLogic Server worden innovatieve technologieën gecombineerd met moderne Java standaarden om een geconvergeerd cloudplatform te leveren. Het vormt de sterk presterende basis met hoge beschikbaarheid voor Oracle Fusion Middleware en is geoptimaliseerd voor Oracle’s engineered systemen.

Service Oriented Architecture

Oracle SOA transformeert complexe applicatieconnectiviteit naar flexibele en herbruikbare op service gebaseerde applicatie-integratie om de ‘time to market’ te verkorten, de flexibiliteit te verbeteren en de kosten te verlagen.

WebCenter

Oracle WebCenter is het interactieplatform voor uitzonderlijke ervaringen. Het verbindt mensen en informatie en vormt het meest complete portfolio op het gebied van technologie voor portals, beheer van webervaringen, content, social media en samenwerking, alles in één geïntegreerde productsuite.

Development Tools

Oracle biedt de meest complete en geïntegreerde set hulpprogramma’s voor de ontwikkeling van applicaties, databases en business intelligence om elke willekeurige aanpak en elk technologieplatform of besturingssysteem te ondersteunen.