Quant ICT aanwezig op de Big Data Expo!!

big data

Op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober 2015 vindt de Big Data Expo plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Ook Quant ICT zal aanwezig zijn op de Big Data Expo met een prachtige stand. Tijdens de beurs worden de nieuwste producten gepresenteerd op standnummer 49 en kunt u kennis maken met het team van Quant ICT.

De Big Data Expo is het grootste evenement van de Benelux op het gebied van Big Data. Naast ontmoeting en netwerken staat dit jaar ‘Hoe start ik met Big Data’ centraal, graag lichten wij toe hoe wij u hierbij kunnen helpen. De organisatie wil een positief geluid laten horen en organisaties inspireren. Naast Quant ICT treft u op de beurs nog ruim 50 andere enthousiaste deelnemers!

Registreer u direct gratis als bezoeker:
http://www.bigdata-expo.nl/…/bezoeke…/aanmelden-als-bezoeker

Tijdens het uitgebreide programma heeft u de mogelijkheid kennis op te doen over uiteenlopende onderwerpen. In diverse lezingenzalen worden vele inspirerende sessies verzorgd door een grote diversiteit aan experts uit binnen- en buitenland. Naast het lezingenprogramma kunt u op de beursvloer van de Big Data Expo kennis maken met exposanten uit dit vakgebied. Ontmoet bedrijven en instellingen met producten en diensten op het gebied van collecteren, genereren, opslaan & beveiligen, analyseren en/ of toepassen van Big Data.

Laat u vrijblijvend adviseren & informeren!
Verdiep bestaande relaties en ontmoet nieuwe contacten. Laat u informeren over de mogelijkheden om uw onderneming een boost te geven. Hoe kunt u effectiever, efficiënter en maatschappelijk ondernemen met behulp van Big Data? Hoe kunt u Big Data structureel omzetten in betrouwbare inzichten en zo een competitive advantage creëeren?

U komt toch ook?
De Big Data Expo vindt plaats op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober in hal 4 van de Jaarbeurs Utrecht. Het evenement is na online registratie gratis toegankelijk. Indien u met meerdere personen de beurs wilt bezoeken, zorg er dan voor dat iedereen zich individueel registreert als bezoeker! Zo voorkomt u wachtrijen bij de entree.

Openingstijden Big Data Expo
Woensdag 30 september 2015 – 10:00 tot 17:00 uur
Donderdag 1 oktober 2015 – 10:00 tot 17:00 uur

Bezoek de site voor meer informatie:
www.bigdata-expo.nl