WCA Waste Corporation gebruikt Enterprise Enabler voor Data Visualisatie

Stone Bond Technologies heeft bekend gemaakt dat dat WCA Waste Corporation gebuik gaat maken van Enterprise Enabler voor de integratie van hun ERP systeem, wat specifiek voor de afval industrie is, en wat meerdere ongelijksoortige gegevensbronnen kent.

WCA is een afvalverwerker die zich bezig houdt met bedrijfsafval, afvalinzameling, -transport, -verwerking en recycling. WCA is begonnen in 2000 in Houston, Texas en is gegroeid tot een organisatie met vestigingen in 10 verschillende staten. WCA levert haar diensten aan meer dan een half miljoen huishoudens en commerciele klanten.

Zoals veel afvalverwerkers gebruikt WCA een specifiek ERP systeem voor hun routing-, verzending-, facility management en CRM. Het ERP is gebouwd op .NET en Microsoft SQL Server platforms waarvan de data wordt opgeslagen in verschillende data silos. Het schakelen tussen en monitoren van de verschillende databases was niet alleen erg moeilijk maar ook zeer tijdrovend. Een andere uitdaging was het krijgen van periodieke rapporten zonder additionele kosten van de ERP provider.

Om de ERP databases van klanten als een enkelvoudige database te zien, moesten meerdere maatgemaakte query’s geschreven en ingezet worden bij iedere data verandering; met onstabiele resultaten tot gevolg. “Enterprise Enabler heeft een nieuwe data horizon gecreeerd voor WCA. We zijn nu in staat te consolideren, delen en analyseren van miljoenen records van verschillende systemen en platforms binnen enkele minuten. Het maakt niet uit of de data in spreadsheets, databases of in de cloud staat. Het Stonebond Platform heeft ons inzicht gegeven in onze data wat we een aantal maanden terug niet voor mogelijk hadden gehouden”, zegt WCA Vice President of Information Systems, Antonio Marin.

Stone Bond Technologies gebruikt Data virtualisatie om de databases te consolideren in het scherf patroon van de ERP, wat geresulteerd heeft in een een nieuwe specifieke AppComm naast de bijna 500 andere die het bedrijf succesvol heeft geconfigureerd. Stone Bond Technologies will use Data Virtualization to consolidate the databases that are in the shard pattern of the ERP, resulting in the addition of a new source-specific AppComm to the nearly 500 the company has already successfully configured.)

Een Data Virtualisatie laag om de ERP te integreren met ongelijksoortige data van bronnen in de cloud zoals Salesforce en elimineert the meeste data silos en handmatige procedures die WCA voorheen gebruikte. Data van de RFID’s in de afval containers en de analystische tool wat via boordcomputers data combineert van de chauffeur en wagen is geintegreerd met de ERP uit de afvalindustrie om zo de route efficiency te verbeteren.

“Dit is het perfecte voorbeeld hoe Enterprise Enabler echt alles met alles kan verbinden voor onze klanten”, aldus Stone Bond CTO Pamela Szabo. “De innovatie,voor het configureren van deze nieuwe AppComm, is verantwoordelijk voor de lange lijst van bronnen die wij al succesvol geintgreerd hebben, hoe ongelijksoortig of ongestructureerd de data ook mag zijn. Wij zijn geslaagd waar andere faalden” “This is a perfect example of how Enterprise Enabler really can connect everything to anything for our clients,” said Stone Bond CTO Pamela Szabo. “The innovation involved in configuring this new AppComm is responsible for the long list of sources we have integrated successfully where others have failed regardless of how disparate or unstructured the data is.”

Quant ICT Group, EMEA partner Stone Bond Tenchnologies, tel.: +31 (0)88 0882500.